Berger Reinier van der Zee sleept de tanker Reimerswaal, die zondagmorgen aan de grond liep, naar de haven voor inspectie aan de onderkant van het schip. ,,Als dat beschadigd is, kan de schade wel een of twee ton zijn."
Volledig scherm
PREMIUM
Berger Reinier van der Zee sleept de tanker Reimerswaal, die zondagmorgen aan de grond liep, naar de haven voor inspectie aan de onderkant van het schip. ,,Als dat beschadigd is, kan de schade wel een of twee ton zijn." © Reinier van der Zee

Tanker loopt vast bij Krammersluizen door toedoen vissers: ‘Je hebt zo een milieuramp’

BRUINISSE - Berger Reinier van der Zee waarschuwt voor vissers op bootjes die de doorgang voor het scheepvaartverkeer bij de Krammersluizen bemoeilijken. Zondag liep een tanker daardoor vast. ,,Een volgende keer worden wellicht mensen overvaren.”

  1. Zorgwoningen van Nireas mogen ondanks klachten blijven in Ellemeet: ‘Hier wonen mensen zoals jij en ik’
    PREMIUM

    Zorgwonin­gen van Nireas mogen ondanks klachten blijven in Ellemeet: ‘Hier wonen mensen zoals jij en ik’

    ELLEMEET - De cliënten van de Nireas Groep zijn mensen zoals jij en ik, beweert Erwin van Eck van de zorgorganisatie. Inwoners van Ellemeet denken daar anders over. Zij ervaren overlast van de opvang voor autisten. Hun klachten vallen mee, is het oordeel van de bezwarencommissie van de gemeente Schouwen-Duiveland, en daarom mogen cliënten van Nireas gewoon in het dorp blijven wonen van de burgemeester en de wethouders.