Partner Edward de Kubber van Rijkse accountants & adviseurs in het kantoor in Middelburg: ,,Personeel is moeilijk te vinden.”
Volledig scherm
PREMIUM
Partner Edward de Kubber van Rijkse accountants & adviseurs in het kantoor in Middelburg: ,,Personeel is moeilijk te vinden.” © Dirk-Jan Gjeltema

Talent Service Zeeland speurt buiten provincie naar personeel: ‘Een ervaren accountant is hier niet te vinden’

Een ervaren accountant is een witte raaf in Zeeland. ,,Eigenlijk is die niet te vinden”, zegt Edward de Kubber, partner van Rijkse accountants & adviseurs in Middelburg. De deur staat open voor vijf nieuwe krachten, maar vind die maar. Er is hulp in aantocht. Talent Service Zeeland gaat buiten Zeeland per branche voor werkgevers op zoek naar personeel. Te beginnen met accountants.

  1. Patrick fietst de Ride voor zijn moeder Lia; Ingrid voor haar vader Adrie: ‘Ik denk nog bijna elke dag aan hem’
    PREMIUM

    Patrick fietst de Ride voor zijn moeder Lia; Ingrid voor haar vader Adrie: ‘Ik denk nog bijna elke dag aan hem’

    GOES/TERNEUZEN - Een leeg parkeerterrein bij de Zeelandhallen in Goes en een lege Markt in Terneuzen. Geen grote groepen fietsers, geen gezelligheid, en geen kippenvel bij The Rose. Toch stapten enkele honderden mensen dit weekend op de fiets om op eigen houtje de Delta Ride for the Roses te rijden. ,,We willen gewoon fietsen, en ons inzetten voor het goede doel.”