Stagiair Keanu D’hoore uit Clinge leert de kneepjes van industriële houtbewerking bij Eurosun Keukens in Sint-Gillis-Waas.
Volledig scherm
PREMIUM
Stagiair Keanu D’hoore uit Clinge leert de kneepjes van industriële houtbewerking bij Eurosun Keukens in Sint-Gillis-Waas. © Peter Nicolai

Studenten zijn de nieuwe influencers voor techniek: ‘Hout leeft, ik ben er wild van’

Werkgevers schreeuwen om technisch personeel, maar hoe interesseer je jongeren voor een toekomst in de techniek? Door mbo-studenten in te zetten als influencers. Keanu D’hoore (18) uit Clinge post bijvoorbeeld foto’s van industriële houtbewerking op het Instagram-account #Grenstech. ,,Hout leeft, het is prachtig bouwmateriaal. Ik ben er wild van. Ze zeggen wel eens dat ik een hart van hout heb.”

 1. Prikken in Zierikzee bij de oude slijterij; ‘Ik doe dit vooral voor de jonge mensen’
  PREMIUM

  Prikken in Zierikzee bij de oude slijterij; ‘Ik doe dit vooral voor de jonge mensen’

  ZIERIKZEE - Na Terneuzen, Middelburg en Goes heeft nu ook Zierikzee een eigen priklocatie voor Covid-19 vaccins. In de voormalige World of Drinks aan de Grevelingenstraat werden maandagochtend om 8 uur de eerste prikken gezet. Met vier prikstraten is het de kleinste voorziening van de GGD in Zeeland, maar nog altijd goed voor 570 vaccinaties per dag. ,,Mits we voldoende vaccins op voorraad hebben”, zegt directeur publieke gezondheidszorg Joke Gaemers daar wel bij.
 1. Eeuw oude Middelburgse Seisklok krijgt opknapbeurt
  Play

  Eeuw oude Middelburg­se Seisklok krijgt opknap­beurt

 2. Dokbrug open, versleten Koningsbrug weg
  Play

  Dokbrug open, versleten Konings­brug weg