Volledig scherm
Winnaar sTony van de derde voorronde Spectra. © Joris van Moort

sTony wint plekje op podium Spectra

OVEZANDE - De Walcherse rapper sTony heeft de derde voorronde van Spectra gewonnen. Hij kreeg de beste beoordeling van de jury. Daarmee heeft sTony een plek veroverd op het podium tijdens Klomppop. 

De Zeeuws-Vlaamse band The Flow won de publieksprijs en maakt nog kans op een wildcard voor een optreden tijdens Klomppop. Spectra is een muzikale talentenjacht voor jonge bands. In vijf voorrondes worden de beste bands geselecteerd door een jury. Spectra is een initiatief van de jongerenraad Borsele.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zeeuws gezin wil zo snel mogelijk Wuhan verlaten:  ‘Weg uit deze gevaarlijke omgeving’
    PREMIUM
    video

    Zeeuws gezin wil zo snel mogelijk Wuhan verlaten: ‘Weg uit deze gevaarlij­ke omgeving’

    WUHAN - Henry, Sisi en Quintius Blok uit Oost-Souburg willen zo snel mogelijk weg uit de Chinese miljoenenstad Wuhan waar het dodelijke coronavirus voor het eerst werd aangetroffen. Het Zeeuwse gezin zit al dagenlang opgesloten in hun appartement, midden in het centrum van de spookstad. Ze hebben contact opgenomen met de Nederlandse ambassade in Peking en het ministerie van Buitenlandse Zaken. ,,Ik wil ons niet onnodig langer in een gevaarlijke omgeving laten zitten", laat Blok dinsdagmiddag weten.