Volledig scherm
Sting. © EPA/BALAZS MOHAI

Sting en Alanis Morissette op Concert at Sea

VLISSINGEN - Sting speelt volgend jaar op Concert at SEA. De legendarische muzikant sluit op 29 juni de vrijdag af met een concert.

Ook Alanis Morissette, Ronnie Flex & Deuxperience , Miss Montreal en uiteraard BLØF spelen op Concert at SEA 2018. De komende maanden worden meer namen bekend gemaakt.

Volledig scherm
Alanis Morissette. © EPA/GEORG HOCHMUTH

Met de komst van Sting gaat een grote wens van gastheren van BLØF in vervulling: “We fantaseren al jaren over een concert van Sting op ons festival,” vertelt Paskal. “Ik kan je niet vertellen hoe blij we zijn nu het is gelukt. Ook Alanis Morissette stond al jaren hoog op ons verlanglijstje. Het gaat een hele bijzondere editie worden.”

Het festival was vorig jaar binnen een uur uitverkocht. De kaartverkoop van Concert at SEA start op 21 december, er gaan dan zowel dagkaarten, weekendkaarten als overnachtingsarrangementen in de verkoop. Mensen die willen deelnemen aan de kaartverkoop moeten zich hiervoor preregistreren via de Concert at SEA website, dit kan nog tot 15 december, 10:00 uur.

Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland is één van de grootste festivals van Nederland met 40.000 bezoekers per dag. Het is tevens het paradepaardje van de band BLØF, die het festival in 2018 voor de dertiende keer organiseert. 

Volledig scherm
© ANP
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement