Volledig scherm
PREMIUM
Stine Jensen. © Stef Nagel

Stine Jensen leidt jury Film by the Sea

VLISSINGEN - Stine Jensen is dit jaar voorzitter van de vakjury van Film by the Sea. Deze bestaat verder uit schrijfster Maartje Wortel, regisseur Rudolf van den Berg, componist/muzikant Henny Vrienten en actrice Terence Schreurs.

Dat werd vanavond bekendgemaakt tijdens de traditionele Amuse van het festival. Stine Jensen is schrijver, filosoof en programmamaker. Momenteel is zij te zien in YES ik ben!, een filosofisch reisprogramma over de kracht en keerzijde van positief denken.

Bent u gevraagd voorzitter te worden?

,,Ja, dat klopt. Ik heb er ook geen seconde over moeten nadenken toen directeur Jan Doense me vroeg. Ik ben al elk jaar betrokken bij Film by the Sea en vind het een van de leukste filmfestivals die er zijn”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Een kopie van een Romeins schip, dát moet er in Colijnsplaat komen, vinden inwoners
    PREMIUM

    Een kopie van een Romeins schip, dát moet er in Colijns­plaat komen, vinden inwoners

    COLIJNSPLAAT - Begin in Colijnsplaat niet over het nieuwe kunstwerk dat sinds juli in de Oude Haven staat. Dan krijg je écht de wind van voren. Want het vliegende schip Helibateau van de Franse kunstenaar Bernard Morteyrolvan valt niet bij iedereen in de smaak. Dat ding moet weg vinden inwoners Ludo van Well en Dimp Nelemans. Zij zien er liever een kopie van het Romeinse schip Caudicaria.