Stine Jensen.
Volledig scherm
PREMIUM
Stine Jensen. © Stef Nagel

Stine Jensen leidt jury Film by the Sea

VLISSINGEN - Stine Jensen is dit jaar voorzitter van de vakjury van Film by the Sea. Deze bestaat verder uit schrijfster Maartje Wortel, regisseur Rudolf van den Berg, componist/muzikant Henny Vrienten en actrice Terence Schreurs.

Dat werd vanavond bekendgemaakt tijdens de traditionele Amuse van het festival. Stine Jensen is schrijver, filosoof en programmamaker. Momenteel is zij te zien in YES ik ben!, een filosofisch reisprogramma over de kracht en keerzijde van positief denken.

Bent u gevraagd voorzitter te worden?

,,Ja, dat klopt. Ik heb er ook geen seconde over moeten nadenken toen directeur Jan Doense me vroeg. Ik ben al elk jaar betrokken bij Film by the Sea en vind het een van de leukste filmfestivals die er zijn”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Doordeweeks runt hij een glasbedrijf, maar in het weekend loopt Angelo langs de lijn bij Nederlandse profclubs
    PREMIUM

    Doorde­weeks runt hij een glasbe­drijf, maar in het weekend loopt Angelo langs de lijn bij Nederland­se profclubs

    SLUISKIL - Normaal gesproken was Angelo Boonman (40) uit Sluiskil dit weekend aan het genieten van zijn eerste vrije weekend in maanden tijd. De assistent-scheidsrechter in het betaald voetbal staat echter al een paar maanden werkeloos aan de kant door de coronacrisis. Vervelen doet hij zich allerminst. Voor zijn eigen bedrijf, Glasbedrijf Boonman, crosst hij vijf dagen in de week heel Zeeuws-Vlaanderen door.