Stefan en Desiree de Koeijer lieten hun honden Sky en Star lekker zwemmen. Na afloop kregen ze een ‘badjas’ aan voor in de auto. Pup Joy is nog te klein om mee te zwemmen.
Volledig scherm
PREMIUM
Stefan en Desiree de Koeijer lieten hun honden Sky en Star lekker zwemmen. Na afloop kregen ze een ‘badjas’ aan voor in de auto. Pup Joy is nog te klein om mee te zwemmen. © Marcelle Davidse

Stefan en Desiree bij de Oesterdam: ‘Met zo’n pup vergeten mensen nog wel eens afstand te houden’

THOLEN - Hoe heerlijk is dat! Nog even snel een frisse neus halen en de honden een stukje laten zwemmen, voordat je moet gaan werken. Stefan en Desiree de Koeijer genieten ervan. ,,Het is superfijn dat we hier wonen. Kennissen uit de rest van het land zeggen wel eens: hadden wij ook maar zo’n plek waar we naartoe konden met de honden.”

 1. Directeur Ørsted: meer stroomkabels van windparken naar Zeeland nodig, anders kan industrie niet vergroenen
  PREMIUM

  Directeur Ørsted: meer stroomka­bels van windparken naar Zeeland nodig, anders kan industrie niet vergroenen

  VLISSINGEN - Er moeten meer stroomkabels van toekomstige windparken op zee naar Zeeland worden getrokken. De duurzame stroom die van windpark Borssele (zo goed als klaar) en IJmuiden Ver (gereed in 2030) in Zeeland aan land komt, is onvoldoende om de Zeeuwse industrie te vergroenen. Dat zegt algemeen directeur Steven Engels van Ørsted Nederland, de ontwikkelaar van windpark Borssele 1 en 2.
 2. Lia en Arina waaien uit in Rilland: ‘Wielrenners uit België zijn er normaal wel vaak, maar nu niet’
  PREMIUM
  Op pad

  Lia en Arina waaien uit in Rilland: ‘Wielren­ners uit België zijn er normaal wel vaak, maar nu niet’

  RILLAND - Samen zitten ze even uit te rusten op een bankje op de zeedijk aan de Westerschelde bij Rilland, moeder Lia van Hemert en haar dochter Arina. Gezicht in de zon, de blik richting het water. Op de voorgrond komt zo nu en dan een schip voorbij, op de achtergrond kijkt België Nederland aan. De twee vrouwen uit Papendrecht zagen het al zo vaak, maar nu is het door het coronavirus toch net even anders.
 1. Anna Zorgt deelt 400 liter soep uit in Sint-Annaland
  Play

  Anna Zorgt deelt 400 liter soep uit in Sint-Annaland

 2. Hasjesstraat: om de haverklap was het naambordje weg
  Play

  Hasjes­straat: om de haverklap was het naambordje weg