Stefan en Desiree de Koeijer lieten hun honden Sky en Star lekker zwemmen. Na afloop kregen ze een ‘badjas’ aan voor in de auto. Pup Joy is nog te klein om mee te zwemmen.
Volledig scherm
PREMIUM
Stefan en Desiree de Koeijer lieten hun honden Sky en Star lekker zwemmen. Na afloop kregen ze een ‘badjas’ aan voor in de auto. Pup Joy is nog te klein om mee te zwemmen. © Marcelle Davidse

Stefan en Desiree bij de Oesterdam: ‘Met zo’n pup vergeten mensen nog wel eens afstand te houden’

THOLEN - Hoe heerlijk is dat! Nog even snel een frisse neus halen en de honden een stukje laten zwemmen, voordat je moet gaan werken. Stefan en Desiree de Koeijer genieten ervan. ,,Het is superfijn dat we hier wonen. Kennissen uit de rest van het land zeggen wel eens: hadden wij ook maar zo’n plek waar we naartoe konden met de honden.”

‘We mogen niet veel meer, maar een frisse neus halen nog wel’. In de rubriek ‘Op pad’ laten we wandelaars aan het woord. Vandaag: Stefan en Desiree de Koeijer.

  1. Drukte op Zeeuwse stranden ‘gezellig, maar beheersbaar’, ook Belgen komen niet massaal
    video

    Drukte op Zeeuwse stranden ‘gezellig, maar beheers­baar’, ook Belgen komen niet massaal

    VLISSINGEN - De zon schijnt volop, er staat een lekker windje ter afkoeling, en dan is het ook nog eens een feestdag. Je zou dus verwachten dat de Zeeuwse stranden weer vol zouden liggen. Toch zijn er volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) ‘geen signalen’ dat het gevaarlijk druk is op recreatieplaatsen. In de grensplaatsen Hulst en Sluis is ook geen sprake van overmatig veel Belgenbezoek.