Volledig scherm
Kunstspoor © Kunstspoor

Spoor van voetjes brengt liefhebber bij de kunstenaar

COLIJNSPLAAT - Kunstspoor Noord-Beveland gaat komende weekend weer van start. Over het eiland ligt een 'spoor van voetjes’ die de bezoekers de komende twee weekeinden naar de verschillende galeries en tentoonstellingsruimtes brengt.  

Op 23 verschillende locaties zijn 38 kunstenaars aanwezig met hun werk. Het werk is zeer gevarieerd. Van een zeer realistisch schilderij van de  kop van een kip tot een abstract object van roestvast staal.  Bijzonder is het eerbetoon aan Teun Nijkamp (Teunn). Deze mede-oprichter van  Kunstspoor overleed vorig jaar vrij onverwacht. In de Katse kerk is een expositie met zijn werk en ter ere van hem verschijnt een monografie. 

Kunstspoor is vooral een evenement waarbij de kunstenaars van het eiland de kans krijgen hun werk aan het publiek te laten zien.  In De Rusthoeve in Colijnsplaat exposeren gastkunstenaars uit het Engelse Folkestone. Het Kunstspoor is te volgen op zaterdag 17 en zondag 18 augustus én op 25 en 25 augustus. De locaties zijn te herkennen aan de gele vlag met het blauwe voetje.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement