Thomas Pillen (rechts) aan de toog bij Jacco de Wee van de Stadsbrouwerij Middelburg. ,,Brouwen moet je gewoon doen, zei Jacco ooit tegen me. Zo is het begonnen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Thomas Pillen (rechts) aan de toog bij Jacco de Wee van de Stadsbrouwerij Middelburg. ,,Brouwen moet je gewoon doen, zei Jacco ooit tegen me. Zo is het begonnen.” © Dirk Jan Gjeltema

Speciale bieren in Zeeland steeds populairder: ‘Over bier raak je nooit uitgepraat’

reportageBrouwerijen, bierwinkels en proeflokalen schieten als paddenstoelen uit de grond, bierkaarten bij een beetje café beslaan al gauw drie kantjes. Bier is hot. Het aanbod is enorm. ,,Je kunt tegenwoordig niet meer zeggen dat je niet van bier houdt. Dan heb je gewoon nog nooit het juiste biertje gedronken.”

0 reacties

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”