Isabel Provoost zingt tijdens de eerste liveshow van The Voice.
Volledig scherm
Isabel Provoost zingt tijdens de eerste liveshow van The Voice.

Spannend: Isabel Provoost gaat vanavond weer de strijd aan in The Voice (video)

VLISSINGEN - Gaat ze het weer redden? Isabel Provoost uit Middelburg doet vrijdagavond mee aan de tweede liveshow van The Voice Holland.

 1. ‘Oma Afrika’ Sandra Heldens gaf soms wel zeven aerobicslessen per dag
  PREMIUM
  UIT HET LEVEN

  ‘Oma Afrika’ Sandra Heldens gaf soms wel zeven aerobics­les­sen per dag

  ,,Mijn moeder Sandra was een echte BV, een Bekende Vlissinger”, zegt haar dochter Sigrid Epker-Jense. ,,Ze had jaren een populaire sportschool aan de Hogeweg, ‘Sandra’s Aerobics’.” Ook door haar kindertheater ‘Deurtje Open, Deurtje Dicht’, kenden veel mensen Sandra. Haar drie kleinkinderen noemden haar ‘oma Afrika’. Door het vele sporten was ze jaren zeer fit. Sandra overleed op 7 juli in het ADRZ in Goes op 80-jarige leeftijd, ze schonk haar lichaam aan de wetenschap.
 2. Hoed is weer hot. Ontwerpster Hanny Mallekote: ‘Jongeren dragen meer hoeden. Het straatbeeld fleurt ervan op’
  PREMIUM
  Video | Poll

  Hoed is weer hot. Ontwerp­ster Hanny Mallekote: ‘Jongeren dragen meer hoeden. Het straat­beeld fleurt ervan op’

  MIDDELBURG/GOES - Een hoed is weer hot. Met dank aan hoedenliefhebber koningin Máxima, de hoofddekselparade op Prinsjesdag en niet te vergeten tv-series zoals Peaky Blinders. Volgens hoedenontwerpster Hanny Mallekote van Hoed Gezien in Middelburg zetten ook jongeren vaker een hoed op. ,,Ze worden geïnspireerd door hun popidolen en gaan zelf aan de slag op de naaimachine. Ik juich het toe. Het straatbeeld fleurt ervan op.”