Snarenwonder Steve Vai dolblij met Zeeuwse gitaar

VideoVLISSINGEN - Steeds meer wereldberoemde gitaristen hebben er een: een Zeeuwse gitaar, handgebouwd door Sjak Zwier uit Vlissingen. Aan het illustere rijtje van muzikanten als Brian May (Queen) en Steve Lukather (Toto) is dinsdagavond weer een legendarische snarenplukker toegevoegd: Steve Vai. 

De flamboyante Amerikaanse rockgitarist nam het speciaal voor hem gemaakte akoestische instrument in ontvangst tijdens een masterclass in Zoetermeer en toonde zich aangenaam verrast door de creatie, waarin - geheel in Vai-stijl - zelfs ledlampjes zijn verwerkt. 

  1. Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

    Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

    De artikelen met gele labels op deze site én in de app zijn Premium. Dat zijn de verhalen die het nieuws duiden, spraakmakende interviews, onze columns en meer. Exclusief voor ingelogde gebruikers en abonnees, want die bieden we graag wat meer. Hoe krijg ik toegang tot Premium? Bent u abonnee? Ik heb een PZC-profiel Ik heb geen PZC-profiel Ik weet niet of ik een PZC-profiel heb Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie Bent u geen abonnee? Ik wil voor 5 euro per maand alle Premium-artikelen kunnen lezen Ik heb een PZC-profiel Ik heb geen PZC-profiel Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie De klantenservice is telefonisch te bereiken op 088-0139910