Volledig scherm
Ongeluk op de Sloeweg. © hvzeeland

Slachtoffer dodelijk ongeval Sloeweg is 77-jarige Vlissinger

RITTHEM - Het slachtoffer van het dodelijke ongeval op de Sloeweg bij Ritthem vrijdagmiddag, is een 77-jarige man uit Vlissingen. Dat heeft de politie vandaag bekendgemaakt. De politie vermoedt dat de man voorafgaand aan het ongeval onwel is geworden.

De Vlissinger is met zijn auto op de verkeerde weghelft terechtgekomen en botste daar frontaal op een vrachtwagen met oplegger die bestuurd werd door een 61-jarige man uit Krabbendijke. Het slachtoffer belandde na de botsing weer op zijn eigen weghelft en raakte daar de auto van een 48-jarige vrouw uit Vlissingen die eerst achter hem had gereden. De vrachtwagenchauffeur en de vrouw zijn gewond geraakt en voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

De 77-jarige automobilist was op slag dood. De politie denkt dat hij voor het ongeluk onwel was geworden, maar dat kan door de ernst van het ongeval niet met zekerheid worden vastgesteld.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Gruwelijke details bekend over de Zeeuws-Vlaamse zedenzaak: ‘Ik doe er wel een pilletje in’
  PREMIUM

  Gruwelijke details bekend over de Zeeuws-Vlaam­se zedenzaak: ‘Ik doe er wel een pilletje in’

  MIDDELBURG - Een moeder uit Terneuzen die jarenlang haar dochters liet misbruiken door haar partner, naaktfoto’s van hen maakte en betrokken zou zijn bij mensenhandel, verkrachting en uitbuiting; het kwam deze week aan bod tijdens de eerste zitting voor de rechtbank in Middelburg. Met het begin van de rechtszaak, kwamen ook de eerste gruwelijke details naar buiten. Officier van justitie Suijkerbuijk sprak van een dossier met kwetsbare slachtoffers. ,,Ze vormden samen een team dat de dochters in de verhuur deed.”
 2. Iemand informeerde of het geen tijd werd om dat ‘schaamhaar op je bakkes’ weg te snoeien
  PREMIUM
  Column Willem van Dam

  Iemand informeer­de of het geen tijd werd om dat ‘schaamhaar op je bakkes’ weg te snoeien

  Waarom weet ik niet meer, maar ooit – het zal zo’n twintig jaar geleden zijn – besloot ik dat ik een baard wilde. Een mooie volle baard. Net zo een als die van Jan, Pier, Tjoris en Corneel die ‘te kaapr’n’ gingen varen. En zie: na een paar dagen al moest ik mij een baardtrimmer aanschaffen om het pluizige gewas op mijn kaken enigszins in goede banen te leiden.