Volledig scherm
Wim (tweede van links) en Liduin (vijfde van links) van Gorsel vieren een feestje met enkele medewerkers.

Shellstation Rilland is de beste van Nederland

RILLAND - Het beste Shell tankstation van Nederland staat in Rilland. Het tankstation aan de Valckenisseweg is tot winnaar van 2017 gekozen door de moedermaatschappij.

Wim van Gorsel, de eigenaar van het Rillandse tankstation, is blij met de uitslag. ,,Dit is de belangrijkste prijs in ons vakgebied. Het geeft aan hoe de klant ons bedrijf ervaart", aldus Van Gorsel. De exploitant prijst de bijzondere inspanning van zijn medewerkers. ,,We gaan dit zeker vieren met onze klanten en personeel."

Shell beoordeelt jaarlijks in 49 landen ruim 16.000 eigen stations. Daarbij wordt gekeken naar tal van onderdelen en krijgt ieder tankstation vier keer per jaar onaangekondigd bezoek van een Australisch onderzoeksbureau. Klanttevredenheid speelt een grote rol bij de beoordeling waarbij ook onderdelen als het verkoopvolume, de netheid op en rond het station, de indeling van de shop, de reinheid van de toiletten, de bedrijfsvoering en de klantvriendelijkheid van de medewerkers worden meegewogen. Op nagenoeg alle meetpunten scoorde Shell Rilland het hoogst.

Van Gorsel wacht nu een tripje naar Dubai. Daar komen alle landenwinnaars binnenkort bij elkaar tijdens een global meeting. Op die bijeenkomst dingt het tankstation uit Rilland mee naar de titel 'beste Shellstation ter wereld'. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Dit vinden Zeeuwen het gevaarlijkste fietspad: ‘Het is smal, druk en pikdonker’
    PREMIUM
    poll / video

    Dit vinden Zeeuwen het gevaarlijk­ste fietspad: ‘Het is smal, druk en pikdonker’

    VLISSINGEN - Zeeland telt in vergelijking met andere provincies veel onverlichte fietspaden waar brommers en fietsers met knikkende knieën overheen rijden. Het Jaagpad tussen Vlissingen en Middelburg boezemt de meeste angst in. Duizenden forenzen en scholieren razen dagelijks over het smalle pad langs het Kanaal door Walcheren. Het levert vaak gevaarlijke situaties op, vooral tijdens de donkere dagen.