Volledig scherm
Wim (tweede van links) en Liduin (vijfde van links) van Gorsel vieren een feestje met enkele medewerkers.

Shellstation Rilland is de beste van Nederland

RILLAND - Het beste Shell tankstation van Nederland staat in Rilland. Het tankstation aan de Valckenisseweg is tot winnaar van 2017 gekozen door de moedermaatschappij.

Wim van Gorsel, de eigenaar van het Rillandse tankstation, is blij met de uitslag. ,,Dit is de belangrijkste prijs in ons vakgebied. Het geeft aan hoe de klant ons bedrijf ervaart", aldus Van Gorsel. De exploitant prijst de bijzondere inspanning van zijn medewerkers. ,,We gaan dit zeker vieren met onze klanten en personeel."

Shell beoordeelt jaarlijks in 49 landen ruim 16.000 eigen stations. Daarbij wordt gekeken naar tal van onderdelen en krijgt ieder tankstation vier keer per jaar onaangekondigd bezoek van een Australisch onderzoeksbureau. Klanttevredenheid speelt een grote rol bij de beoordeling waarbij ook onderdelen als het verkoopvolume, de netheid op en rond het station, de indeling van de shop, de reinheid van de toiletten, de bedrijfsvoering en de klantvriendelijkheid van de medewerkers worden meegewogen. Op nagenoeg alle meetpunten scoorde Shell Rilland het hoogst.

Van Gorsel wacht nu een tripje naar Dubai. Daar komen alle landenwinnaars binnenkort bij elkaar tijdens een global meeting. Op die bijeenkomst dingt het tankstation uit Rilland mee naar de titel 'beste Shellstation ter wereld'. 

  1. Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

    Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

    De artikelen met gele labels op deze site én in de app zijn Premium. Dat zijn de verhalen die het nieuws duiden, spraakmakende interviews, onze columns en meer. Exclusief voor ingelogde gebruikers en abonnees, want die bieden we graag wat meer. Hoe krijg ik toegang tot Premium? Bent u abonnee? Ik heb een PZC-profiel Ik heb geen PZC-profiel Ik weet niet of ik een PZC-profiel heb Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie Bent u geen abonnee? Ik wil voor 5 euro per maand alle Premium-artikelen kunnen lezen Ik heb een PZC-profiel Ik heb geen PZC-profiel Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie De klantenservice is telefonisch te bereiken op 088-0139910