Een van de uitblinkers in het omvangrijke wagenpark van de Azimi's: de goudkleurige Lamborghini Aventador. Voor elk van de broers betekenen de auto's iets anders. Sasan is er daadwerkelijk gek op, voor Salar zijn ze slechts een hulpmiddel op weg naar meer succes.
Volledig scherm
PREMIUM
Een van de uitblinkers in het omvangrijke wagenpark van de Azimi's: de goudkleurige Lamborghini Aventador. Voor elk van de broers betekenen de auto's iets anders. Sasan is er daadwerkelijk gek op, voor Salar zijn ze slechts een hulpmiddel op weg naar meer succes. © Photonews

Salar spuit champagne als water, maar alleen voor de show: ‘Ik leef heel sober’

DIT ZIJN DE AZIMI'SKijk, daar staan ze weer, Salar en Sasan Azimi. Uitbundig champagne spuitend vanaf het balkon, over het gazon van hun riante kasteeltuin in Aardenburg. Beneden draaien de camera’s, smartphones gaan de lucht in. Alles voor de show. Geldverspilling? Het is maar hoe je het bekijkt. Van dit soort uitspattingen worden de Azimi’s alleen maar rijker. Zelfs het ontkurken van een fles champagne is een investering. Het moet geld opleveren, anders doen ze het niet.

 1. Het is gelukt, dankzij oude pallets ontkomen aan dodelijke rovers
  PREMIUM

  Het is gelukt, dankzij oude pallets ontkomen aan dodelijke rovers

  ORANJEZON - Dankzij een paar simpele houten pallets is er iets heel bijzonders gebeurd op het strand bij Oranjezon. Twee jonge bontbekplevieren zijn niet ten prooi gevallen aan kraaien, meeuwen en vossen en vliegen daar nu rond. Voor Jos Boot van de Vogelwerkgroep Walcheren is dat heel bijzonder. Want de afgelopen tien jaar zag hij nimmer dat op dat strand jonge vogels van deze soort zover kwamen. Het is al heel bijzonder als eieren van deze vogels niet worden opgegeten door rovers. Laat staan dat hij meemaakt dat ze uitvliegen.
 2. Als kers op de taart mocht ik bij André van Duin en Janny van der Heijden op de boot
  PREMIUM

  Als kers op de taart mocht ik bij André van Duin en Janny van der Heijden op de boot

  Naast dat ik deze stukjes schrijf hou ik me bezig met Zeeuwse babbelaars en siropen. In dat kader werd ik vanuit binnen- en buitenland benaderd voor een verhaal over deze Zeeuwse streekproducten. Dat is natuurlijk super leuk. Zo ging ik met een Italiaanse televisieploeg op pad en bezocht ik andere producenten samen met een Belgische journalist die op zoek was naar lekkere adresjes voor een special over Zeeland in zijn krant.