Hoofdkantoor van Roompot in Goes.
Volledig scherm
PREMIUM
Hoofdkantoor van Roompot in Goes. © Marcelle Davidse

Roompot sluit 26 parken: ‘Dit gaat er moeilijk in bij bepaalde gasten’

GOES - ,,Dit gaat er moeilijk in bij bepaalde gasten”, zegt woordvoerder Baptiste van Outryve van Roompot Vakanties over de gedwongen sluiting van de Zeeuwse vakantieparken en campings.

,,Er zijn best wat gasten die dit niet begrijpen”, aldus Van Outryve. ,,Wij proberen het uit te leggen. Maar eerlijk gezegd hebben we daar zelf ook moeite mee. Wij gaan de wet niet overtreden, dus de parken gaan dicht, maar je kunt jezelf de vraag stellen waarom men op de ene dag A communiceert en de andere dag B.”

  1. Voor de laatste keer kijken bij de befaamde discotheek ‘de Hooizolder’
    PREMIUM
    VIDEO

    Voor de laatste keer kijken bij de befaamde discotheek ‘de Hooizolder’

    WESTKAPELLE - Op veertienjarige leeftijd danste Jozien Boot (61) op muziek van The Hollies, Bee Gees en Rolling Stones in De Hooizolder. Ze heeft goede herinneringen aan die tijd. Donderdagochtend kwam ze nog even kijken naar de plek waar ze samen met vrienden en vriendinnen uit Westkapelle zo’n leuke tijd had. ,,Feitelijk was ik toen te jong want je mocht pas als zestienjarige naar deze disco”, herinnert zich nog goed. Maar binnen komen was geen punt. ,,Dat lukte wel.” Ze wijst naar een hoek van de disco waar ze samen met haar vrienden altijd was te vinden. ,,Ik was nieuwsgierig wat hier gebeurde. Ik woonde hier vlakbij en wilde hier ook dansen.”