Volledig scherm
Remy Verdurmen

Remy Verdurmen (75) uit Hulst vermist

UpdateHULST - De 75-jarige Remy Verdurmen uit Hulst wordt sinds zaterdag 11 november vermist. Hij is voor het laatst gezien in zijn woning aan de Zandstraat.

Verdurmen woont samen met zijn zus, die maandag dood werd aangetroffen in het huis. Agenten waren de woning binnengaan op aandringen van verontruste omwonenden. Volgens de politie is er geen sprake van een misdrijf en wordt Remy Verdurmen zeker niet gezien als verdachte.  'We vrezen wel voor zijn gezondheid omdat hij al dagen wordt vermist en het buiten erg koud is', zegt Esther Boot van de politie.

Verdurmen is een licht autistische man en heeft vermoedelijk in depressieve toestand zijn woning verlaten. Zeer waarschijnlijk is hij op de fiets vertrokken. Het gaat om een ouderwetse zwarte herenfiets met fietstassen. 

Een andere mogelijkheid is dat hij de bus heeft genomen. Verdurmen is ongeveer 1.75 lang, heeft een slank postuur en loopt iets voorover gebogen. Hij heeft grijs iets kalend haar en draagt een bril. Meestal draagt hij een geruit overhemd. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement