Volledig scherm
foto Ruben Oreel © Ruben Oreel

Remy Vasseur wint Ropakustrun

DISHOEK - Remy Vasseur heeft zaterdagmiddag de Ropakustrun in Dishoek gewonnen.

De Vlissingse atleet legde de tien kilometer over strand en duinen af in een tijd van 38,34. Op de tweede plaats eindigde Arjo Verhage uit Aagtekerke in een tijd van 39,05. De Souburger Wouter van Caspel legde beslag op de derde plek. Hij deed 39,27 minuten over de tien kilometer.

Bij de dames won Carolien van de Kreeke de Ropakustrun. De atleet uit Serooskerke (W) liep de tien kilometer in 47,03 minuten. Tweede was Jolanthe Stepkowska uit Oost-Souburg (52,34). Petra Verhulst uit Westkapelle eindigde als derde (52,40)

Bij de strijd over een afstand van vier kilometer won zaterdagmiddag Marijke de Visser uit Aagtekerke bij de dames in een tijd van 15,22. Bij de heren legde Middelburger Harmen Schot beslag op de eerste plaats. Hij deed over de vier kilometer 15,29 minuten.

  1. Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

    Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

    De artikelen met gele labels op deze site én in de app zijn Premium. Dat zijn de verhalen die het nieuws duiden, spraakmakende interviews, onze columns en meer. Exclusief voor ingelogde gebruikers en abonnees, want die bieden we graag wat meer. Hoe krijg ik toegang tot Premium? Bent u abonnee? Ik heb een PZC-profiel Ik heb geen PZC-profiel Ik weet niet of ik een PZC-profiel heb Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie Bent u geen abonnee? Ik wil voor 5 euro per maand alle Premium-artikelen kunnen lezen Ik heb een PZC-profiel Ik heb geen PZC-profiel Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie De klantenservice is telefonisch te bereiken op 088-0139910