25 plekken telt minicamping De Stropielekker in Zaamslag en op één plek wordt dit weekend de verjaardag van Diny van Westen (2e van links) gevierd. Haar familie uit Enschede geniet van het rustige, beschutte plekje.
Volledig scherm
PREMIUM
25 plekken telt minicamping De Stropielekker in Zaamslag en op één plek wordt dit weekend de verjaardag van Diny van Westen (2e van links) gevierd. Haar familie uit Enschede geniet van het rustige, beschutte plekje. © Anne Hana

Recreatiesector kijkt ondanks corona tevreden terug op de zomer in Zeeland

POLLMIDDELBURG - Na een desastreus voorseizoen kijkt de recreatiesector in Zeeland tevreden en ook een beetje opgelucht terug op de vakantiemaanden juli en augustus. Tevreden, omdat de campings, vakantieparken en hotels vol zaten. Opgelucht, omdat er tot nu toe geen uitbraken van coronabesmettingen zijn geweest.

 1. Directeur Ørsted: meer stroomkabels van windparken naar Zeeland nodig, anders kan industrie niet vergroenen
  PREMIUM

  Directeur Ørsted: meer stroomka­bels van windparken naar Zeeland nodig, anders kan industrie niet vergroenen

  VLISSINGEN - Er moeten meer stroomkabels van toekomstige windparken op zee naar Zeeland worden getrokken. De duurzame stroom die van windpark Borssele (zo goed als klaar) en IJmuiden Ver (gereed in 2030) in Zeeland aan land komt, is onvoldoende om de Zeeuwse industrie te vergroenen. Dat zegt algemeen directeur Steven Engels van Ørsted Nederland, de ontwikkelaar van windpark Borssele 1 en 2.
 1. Wie heeft uil Fibi gezien?
  Play

  Wie heeft uil Fibi gezien?

 2. Middelburg heeft nu de kleinste bioscoopzaal van Nederland
  Play

  Middelburg heeft nu de kleinste bioscoop­zaal van Nederland