25 plekken telt minicamping De Stropielekker in Zaamslag en op één plek wordt dit weekend de verjaardag van Diny van Westen (2e van links) gevierd. Haar familie uit Enschede geniet van het rustige, beschutte plekje.
Volledig scherm
PREMIUM
25 plekken telt minicamping De Stropielekker in Zaamslag en op één plek wordt dit weekend de verjaardag van Diny van Westen (2e van links) gevierd. Haar familie uit Enschede geniet van het rustige, beschutte plekje. © Anne Hana

Recreatiesector kijkt ondanks corona tevreden terug op de zomer in Zeeland

POLLMIDDELBURG - Na een desastreus voorseizoen kijkt de recreatiesector in Zeeland tevreden en ook een beetje opgelucht terug op de vakantiemaanden juli en augustus. Tevreden, omdat de campings, vakantieparken en hotels vol zaten. Opgelucht, omdat er tot nu toe geen uitbraken van coronabesmettingen zijn geweest.

  1. Rechtbank veroordeelt Veere voor niet ingaan op verzoek tegenstanders hotel-resort Biggekerke
    PREMIUM

    Rechtbank veroor­deelt Veere voor niet ingaan op verzoek tegenstan­ders ho­tel-re­sort Biggekerke

    BIGGEKERKE - De gemeente Veere is veroordeeld tot het betalen van een dwangsom omdat het dagelijks bestuur tot nu toe niet reageerde op een verzoek van de tegenstanders van de bouw van een hotel-resort bij Biggekerke. Zij vroegen eind februari al om intrekken van een vergunning voor het perceel aan de Kaasboerweg waar Dormio Leisure Development een hotel-resort met 466 bedden wil bouwen.