Niek Harinck en Stef van der Locht bezichtigen een huis in Kloetinge. Makelaar Wilbert Schipper geeft een rondleiding.
Volledig scherm
PREMIUM
Niek Harinck en Stef van der Locht bezichtigen een huis in Kloetinge. Makelaar Wilbert Schipper geeft een rondleiding. © Boaz Timmermans/Fos Fotografie

Randstadtaferelen in Zeeland: huizen gaan steeds vaker boven de vraagprijs weg

POLLVLISSINGEN - Zoekers op de Zeeuwse woningmarkt worden steeds wanhopiger. De prijzen rijzen de pan uit, het aanbod slinkt en wie niet boven de vraagprijs biedt, is vaak al bij voorbaat kansloos. In het laatste kwartaal van 2020 ging bijna de helft van de verkochte huizen in de provincie boven de vraagprijs weg.

 1. 1340 Ritten met dierenambulance in één jaar, van opgeknoopte kat tot dode meeuw
  PREMIUM

  1340 Ritten met dierenambu­lan­ce in één jaar, van opgeknoop­te kat tot dode meeuw

  VLISSINGEN - Een kat met een strop rond de nek, een hond met een ingeslagen kop en een explosie in een flat aan de Hogeweg waarbij meer dan tien huisdieren omkwamen. Rens van Goudswaard en Jolanda Lichtenberg van de Stichting Dierenwelzijn Walcheren hoeven geen moeite te doen om bijzondere ritten van de dierenambulance op te noemen. Die Vlissingse ambulance rijdt op 15 april precies één jaar en er zijn tot nu toe al 1340 ritten gemaakt. Maar de beide vrijwilligers geven aan dat het werk ook heel dankbaar is. ,,Bij de ontploffing in de flat hebben we ook twee honden, twee katten en een konijn kunnen redden en herenigen.”
 1. Saxofonist en percussionist Goemans: liever blind dan doof
  Play

  Saxofonist en percussio­nist Goemans: liever blind dan doof

 2. De ruimte in Capelle-met-een-C voelt als een voorrecht
  Play

  De ruimte in Capelle-met-een-C voelt als een voorrecht