Oud-minister Henk Kamp met Jon Sletten, voormalig directeur Yara Sluiskil, nadat Kamp de overeenkomst voor uitwisseling van waterstof tussen Dow en Yara heeft getekend. Maart 2016.
Volledig scherm
Oud-minister Henk Kamp met Jon Sletten, voormalig directeur Yara Sluiskil, nadat Kamp de overeenkomst voor uitwisseling van waterstof tussen Dow en Yara heeft getekend. Maart 2016. © Yara Sluiskil

Primeur in Zeeuws-Vlaanderen: Waterstof door ‘loze’ gasleiding

TERNEUZEN - De primeur is voor Zeeuws-Vlaanderen, voor het eerst is een ‘loze’, bestaande hoofdgastransportleiding in Nederland in gebruik genomen voor het transport van waterstof. ,,Een belangrijk punt in de geschiedenis", aldus Gasunie-topman Han Fennema.

0 reacties

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?