Potential Wonder wil doorbreken, maar blijft nog even ‘bubbling under’

Open Podium | VideoIn Open Podium stellen we Zeeuwse muzikanten in alle leeftijden voor. En dat niet alleen; we geven ze de kans ook te laten zien en horen wat ze in hun mars hebben. In aflevering zestien: Potential Wonder.

 1. Meijs: ‘SGP/CU medeverantwoordelijk voor bouwplan hotel-resort Biggekerke’
  PREMIUM

  Meijs: ‘SGP/CU medeverant­woor­de­lijk voor bouwplan ho­tel-re­sort Biggekerke’

  BIGGEKERKE - De Veerse oud-wethouders Jaap Melse en Arie Schot (SGP/CU) zijn er mede verantwoordelijk voor dat bij Biggekerke mogelijk een hotel-resort met 466 bedden komt. Dat stelt fractievoorzitter Peter Meijs (PvdA/GL) in een mail met een serie vragen aan het college van burgemeester en wethouders. Daarmee reageert hij op eerdere uitlatingen van Schot. Die liet ruim een week geleden via deze krant weten dat een eerder en bescheiden plan, de bouw van veertig lodges en een theetuin, geen kans kreeg van het huidige college van CDA, DTV en PvdA/GL.
 2. Nog even en er zijn in de Kamer 150 groepen die strijden om aandacht
  PREMIUM
  column marleen blommaert

  Nog even en er zijn in de Kamer 150 groepen die strijden om aandacht

  Pieter Omtzigt, als ik aan hem denk, zie ik gek genoeg altijd het beeld van hem in carnavalskleren en met een kind op zijn arm. Een net iets te serieus gezicht boven een grote rode boerenzakdoek, de koter veilig op zijn arm gezeten. Misschien zoekt mijn brein naar een beeld dat hem het beste beschrijft: bloedserieus, beschermend, onverwacht en een beetje uit de toon. We zullen niet zo snel een dergelijk beeld van Wopke aantreffen.