Volledig scherm
Potential Wonder uit Goes, winnaar van de finale van RegioRuis 2018-2019 © Eva van der Vliet

Potential Wonder uit Goes wint RegioRuis 2018/2019

ZIERIKZEE - De Goese band Potential Wonder is winnaar geworden van RegioRuis 2018-2019. Het was een spannende eindstrijd tussen deze band en Nameless uit Vlissingen. Beide bands waren muzikaal sterk, maar Potential Wonder scoorde punten met hun show.

De Goese band scoorde onder meer met een eigen lichtplan en een aansprekende frontman. ,,Hij trekt de kar qua smoelwerk van de band. Potential Wonder is sowieso een vrolijke band. Een beetje frivool en niet zomaar in een hokje te plaatsen. Een beetje bluesy, een beetje folky en een beetje poppy”, vat coördinator Chris Smith het optreden van Potential Wonder in Brogum samen.

Podiumervaring

Met de finale vrijdag werd de derde editie van RegioRuis afgesloten. RegioRuis is een contest voor jonge pop- en rockmuzikanten, singer-songwriters, rappers en bands. Jonge talentvolle muzikanten krijgen dankzij RegioRuis de kans om podiumervaring op te doen. De winnaar mag optreden op festival Anywave in Zierikzee en bij de Zeeuwse Belofte op het Bevrijdingsfestival in Vlissingen. RegioRuis is onderdeel van SMWO met steun van provincie en gemeente Schouwen-Duiveland. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement