Postmaatje zoekt schrijvers die eenzame ouderen en jarige kinderen een kaartje sturen

VIDEOVLISSINGEN - Een kaartje: kleine moeite, groot plezier. De oude slogan van de posterijen geldt nog steeds. In tijden van corona zelfs meer dan ooit, weet Eef de Nooijer uit Vlissingen.

De vrouw achter Project Postmaatje is op zoek naar mensen die een kaartje willen schrijven naar mensen die zich eenzaam voelen. Dat zijn veelal ouderen die nog zelfstandig wonen, maar tijdens de coronacrisis van alle contacten verstoken blijven. Ouderen en verstandelijk beperkten in verzorgingshuizen voelen zich nu vaker eenzaam, en jarige kinderen worden ook blij van een kaartje.

  1. Emma Heesters gaat met soloplaat eerst Nederland veroveren: ‘Dat buitenlandverhaal pakken we later op’
    PREMIUM

    Emma Heesters gaat met soloplaat eerst Nederland veroveren: ‘Dat buitenland­ver­haal pakken we later op’

    Emma Heesters heeft een omgekeerde start van haar carrière. Eerst brak de 24-jarige zangeres uit ’s-Gravenpolder door op YouTube waar ze covers zingt met miljoenen volgers en een fanschare over de hele wereld tot gevolg. Ze heeft een platendeal in Amerika in haar zak. Vandaag lanceert ze daarentegen pas haar eerste solosingle – ook nog eens in het Nederlands – ‘Waar ga je heen’. ,,Eerst maar eens met mijn eigen muziek in Nederland voet aan de grond krijgen.”