De Stichting Behoud van de Pont (vlnr: Stanny Gijsel, Loek van Hecke, Meerten Dallinga en Co van Schaik) krijgt steun van Provinciale Staten.
Volledig scherm
De Stichting Behoud van de Pont (vlnr: Stanny Gijsel, Loek van Hecke, Meerten Dallinga en Co van Schaik) krijgt steun van Provinciale Staten. © Anne Hana

Pontje Sluiskil lijkt gered, ook Staten willen er blijvend geld in steken

MIDDELBURG - De pont van Sluiskil lijkt nu toch echt te worden behouden. Een meerderheid van Provinciale Staten wil het veer blijvend subsidiëren.

  1. De Turk plaatste een linkse uppercut, en de knietjes van mijn broer hielden het niet meer
    PREMIUM
    column Jan Vantoortelboom

    De Turk plaatste een linkse uppercut, en de knietjes van mijn broer hielden het niet meer

    Af en toe kijk ik weer eens een potje prutvoetbal. Dat doe ik telkens bij een WK of EK. Maar deze keer kan het me maar weinig bekoren. Het is een idiote sport beoefend door overbetaalde jongens. We kennen het wel ondertussen: brood en spelen, eten en amusement. Maar zelfs het amusement vind ik er dezer dagen niet in. De paar wedstrijden die ik heb gezien waren bedroevend: veilig en daardoor saai, geen echt voluit spel met risico’s. Misschien ligt het aan het feit dat er ook veel nieuwelingen tussen zitten en omdat ik het voetbal nooit volg en opeens al die nieuwe koppen zie. Dus word ik geconfronteerd met het feit dat ik verouderd ben.