Commissaris van de koning Han Polman
Volledig scherm
Commissaris van de koning Han Polman © Lex De Meester

Polman complimenteert Zeeuwen in videoboodschap

MIDDELBURG - In een videoboodschap complimenteert commissaris van de koning Han Polman de Zeeuwen met de manier waarop ze met de coronacrisis omgaan. 

Naast het uitspreken van zijn medeleven met de slachtoffers van het virus en waardering voor mensen in de zorg en de anderen die Zeeland draaiende houden, vraagt de Zeeuwse commissaris om aandacht voor de zware slag die de recreatiesector is toegebracht door het verbod op toeristische overnachtingen. Polman roept opnieuw iedereen op om rekening met elkaar te houden. 

  1. Inger mocht bijna 3 maanden gehandicapte Rosan niet zien: ‘Ik moest mijn eigen dochter ontlopen’
    PREMIUM
    video

    Inger mocht bijna 3 maanden gehandicap­te Rosan niet zien: ‘Ik moest mijn eigen dochter ontlopen’

    HEINKENSZAND - Dan lacht ze, dan weer huilt ze, dan wordt ze 's nachts wakker en schreeuwt om mama en papa. Rosan Ouwerkerk uit Heinkenszand is 27 jaar maar heeft het ontwikkelingsniveau van een peuter en kan niet praten. Leg dan maar eens uit waarom papa en mama al maanden niet meer op bezoek mogen komen vanwege een sluimerend virus dat rondwaart in de samenleving. ,,Ik moest de tas met ijsthee en chips voor haar aan het hek hangen, want ze mocht ons echt niet zien", vertelt moeder Inger.