Politie zet 20 rechercheurs in om misdrijf in Kloosterzande op te lossen

update I videoKLOOSTERZANDE - De politie heeft twintig rechercheurs ingezet om meer te weten te komen over de dode persoon die gisteravond is gevonden bij Kloosterzande. De identiteit van het slachtoffer is nog niet vastgesteld; de politie heeft ook nog niet bekendgemaakt of het om een man of een vrouw gaat. 

De politie kan ook nog niet zeggen hoe de persoon om het leven is gekomen, maar gaat uit van een misdrijf. Het lichaam lag naast een brandende auto. Het gaat om een ‘vrij hoog model van het merk Range Rover’, aldus de politie. De kleur is onbekend. 

Gisteren werd forensisch onderzoek gedaan, vandaag doet de politie buurtonderzoek in de omgeving van de Zeedijk, waar de auto en het lichaam zijn gevonden. Er is onder meer een speurhond ingezet. De politie heeft een Team Grootschalige Opsporing (TGO) met 20 rechercheurs op de zaak gezet. De omgeving is afgezet, omdat het wordt beschouwd als ‘plaats delict’. In een sloot is vandaag onder meer een tas gevonden.

Tips

De politie vraagt hulp bij het oplossen van het misdrijf. Omwonenden wordt gevraagd of ze donderdagavond of misschien ook eerder iets hebben gezien dat met deze zaak te maken zou kunnen hebben. Ook wil ze weten of omwonenden camerabeelden hebben van de Range Rover. Wie iets weet, wordt verzocht de politie te bellen via 0900-8844 of WhatsApp (06-12207006). Melden kan ook anoniem via 0800-7000 .

Volledig scherm
© HVZeeland
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement