Politie pakt medebewoner op in verband met dood vrouw Oostkapelle

VIDEOOOSTKAPELLE - De politie heeft vanochtend in het appartementencomplex Parc Zonnehove in Oostkapelle een 56-jarige man opgepakt in verband met de dood van een 78-jarige vrouw.

De vrouw werd vrijdagmiddag levenloos gevonden in een appartement aan de Veldzigt in Oostkapelle. Direct werd door de politie onderzoek gedaan naar de zaak. Maandag maakte de politie bekend dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen. Dat zorgde voor de nodige angst bij de bewoners van de 100 appartementen op Parc Zonnehove.

Agenten hielden de man vanochtend aan in het appartementencomplex waar ook het slachtoffer woonde. Hij is een bewoner van het complex, laat de politie weten. De verdachte is in de cel gezet. De recherche doet verder onderzoek naar de zaak. Daarbij wordt onder andere de woning van de verdachte vandaag doorzocht. De ramen van het appartement zijn afgeplakt.

Het zou gaan om een man die door bewoners al langere tijd gevreesd wordt. Parc Zonnehove is een complex van zes appartementengebouwen waarin overwegend ouderen wonen. Het park ligt langs de Domburgseweg, tussen Kasteel Westhove en Domburg. 

De ramen van het appartement zijn afgeplakt.
Volledig scherm
De ramen van het appartement zijn afgeplakt. © HV Zeeland
Onderzoek bij het appartementencomplex Veldzigt in Oostkapelle.
Volledig scherm
Onderzoek bij het appartementencomplex Veldzigt in Oostkapelle. © HV Zeeland
De PZC nieuwsapp, download ‘m gratis!
Altijd het laatste nieuws op je smartphone. Klik hier voor iOS of hier voor Android!
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement