Pim (links) en Piet Kraan zitten samen opgeteld veertig jaar in de politiek. Piet: ,,Pim is veel scherper dan ik. Ik relativeer meer.” Pim: ,,Piet was het lievelingetje van onze moeder.”
Volledig scherm
PREMIUM
Pim (links) en Piet Kraan zitten samen opgeteld veertig jaar in de politiek. Piet: ,,Pim is veel scherper dan ik. Ik relativeer meer.” Pim: ,,Piet was het lievelingetje van onze moeder.” © Ruben Oreel

Pim en Piet Kraan, al 40 jaar de lastigste jongetjes van de klas op Walcheren: ‘We doorzien dingen, wij allebei’

VLISSINGEN - Als ze nou wat diplomatieker waren, dan zouden ze het nog best ver hebben geschopt. Maar tact, dat zit niet in de genen van de Kranen. Alertheid wel, vasthoudendheid en een groot gevoel voor rechtvaardigheid. Zo rollen Pim en Piet Kraan door de Walcherse politiek, samen opgeteld al veertig jaar.

  1. Heerlijk vakantievieren op een bouwplaats zonder faciliteiten bij de Veerse Kreek
    PREMIUM

    Heerlijk vakantie­vie­ren op een bouwplaats zonder facilitei­ten bij de Veerse Kreek

    WOLPHAARTSDIJK - ,,Is er straks al wel wat leven op het nieuwe park?” vroeg Arnon Boone toen hij een vakantiehuis boekte in maart. Roompot zou hem hebben gezegd dat eind juli de linkerhelft van Park Veerse Kreek klaar zou zijn. Nu zit Arnon (21) met acht vrienden in een groot huis op het park en lacht: ,,De linkerhelft van het park af? Alleen dit hoekje is net klaar, nog niet eens 20 van de 280 huizen.”