Volledig scherm
Boeren zijn verplicht om waarschuwingsbordjes te plaatsen © Rudy Visser/Waterschap Scheldestromen

Pas op! Slik op de weg!

VLISSINGEN - Waterschap Scheldestromen waarschuwt weggebruikers voor slik op de Zeeuwse wegen. Landbouwers zijn volop bezig met het rooien en modder dat op de weg blijft liggen, kan in combinatie met nat weer voor gevaarlijke situaties zorgen. 

Om ongelukken te voorkomen, hebben wegbeheerders, waaronder waterschap Scheldestromen, in overleg met belangenorganisaties ‘spelregels’ voor agrariërs opgesteld: boeren moeten zelf de vervuiling gelijk opruimen.  Het plaatsen van waarschuwingsborden door deze bedrijven is daarom zeer belangrijk en verplicht. Zodra het waterschap toch onveilige situaties ontdekt, worden maatregelen genomen. Mensen die gevaarlijke situaties door slik op de weg willen melden, kunnen het beste telefonisch contact opnemen met het waterschap via 088 - 246 1000.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Nomineer nu je leraar of lerares! Wie neemt de PZC-wisselbokaal over van Hafid Draoui?

    Nomineer nu je leraar of lerares! Wie neemt de P­ZC-wisselbo­kaal over van Hafid Draoui?

    HULST - Hafid Draoui (50) uit Hulst krijgt altijd even vleugels als hij terugdenkt aan het moment dat hij de PZC-wisselbokaal omhoog hield. ,,Het was een heerlijk gevoel.” De leraar Frans van het Reynaertcollege in Hulst werd vorig jaar uitgeroepen tot beste leraar van Zeeland. Nu geeft hij het stokje over: alle Zeeuwse middelbare scholieren kunnen vanaf vandaag weer zijn of haar favoriete docent nomineren.