Volledig scherm
PREMIUM
Drie maanden lang werd Kalfsvels hoofd gefixeerd. © Martin Kalfsvel

Pas na twee jaar wachten rechtszaak over frontale botsing met drankrijder

AXEL - Het scheelde weinig of Martin Kalfsvel (44) had de frontale botsing met de dronken tegenligger niet overleefd. Hij moest twee jaar wachten op de rechtszaak.

Gisteren exact twee jaar geleden, raakte hij zes over half zeven ’s ochtends, zwaar gewond op de Langeweg bij Axel. Een stomme inhaalmanoeuvre van een Franse tegenligger. Wonder boven wonder vielen er geen doden. Beiden raakten bekneld in hun auto’s. ,,Gelukkig reed ik in een stevige Volvo. Ik ben nog steeds enorm dankbaar dat ik het er levend vanaf gebracht heb. En ik nam normaal gesproken altijd een andere route. Echt op het verkeerde moment op de verkeerde plek.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Inzamelingsactie om vermiste Diana uit Goes te vinden: ‘We willen afscheid kunnen nemen’
    PREMIUM
    video

    Inzame­lings­ac­tie om vermiste Diana uit Goes te vinden: ‘We willen afscheid kunnen nemen’

    COLIJNSPLAAT - Mensen die hun geliefde kunnen begraven. Mariola en Edward Schmitz uit Goes zijn er stiekem jaloers op. Hun dochter Diana is al vermist sinds 13 januari, de dag dat ze vermoedelijk van de Zeelandbrug sprong en de dood vond in het ijskoude water. Haar lichaam is nooit gevonden en dat is voor het gezin onverteerbaar. Met een inzamelingsactie, die vandaag is gestart, hopen ze geld in te zamelen om haar te vinden. ,,Wij willen kunnen rouwen.”