Demonstranten op het Abdijplein in Middelburg protesteren tegen de mestvergister die Engie wil bouwen bij Rilland
Volledig scherm
PREMIUM
Demonstranten op het Abdijplein in Middelburg protesteren tegen de mestvergister die Engie wil bouwen bij Rilland © Ernst Jan Rozendaal

Overheden machteloos tegenover mestvergister bij Rilland

MIDDELBURG - De gemeente Reimerswaal en de provincie staan machteloos tegenover de komst van een mestvergister naar de Bathpolder bij Rilland. Hun enige optie is voorlopig om energiebedrijf Engie in een gesprek te polsen over een andere locatie.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zeeuwse Zomerfoto’s: Wachten op het juiste licht

    Zeeuwse Zomerfoto’s: Wachten op het juiste licht

    De lezers van de PZC en de bezoekers van onze site sturen ons weer foto's toe die hen een zomers gevoel geven. Twee keer per week, op dinsdag en op vrijdag, plaatsen wij een pagina in de krant met een selectie uit de foto's die ons zijn toegestuurd via de tool die onderaan dit artikel te vinden is. Iedere week staat in de krant van vrijdag en op de site wie de weekwinnaar is geworden. Aan het einde van de zomer kiezen we de foto die ons het meest zomerse gevoel van allemaal gaf. De maker van die foto ontvangt een iPad ter waarde van 350 euro. De winnaars van de acht weekprijzen kunnen gratis bij Smartphoto een fotoboek XL samenstellen ter waarde van 49,95.