In het toiletgebouw in de jachthaven van Wemeldinge heeft een groep jongeren meerdere dingen vernield.
Volledig scherm
In het toiletgebouw in de jachthaven van Wemeldinge heeft een groep jongeren meerdere dingen vernield. © Wijkagenten Kapelle

Opnieuw vernielingen in jachthaven Wemeldinge: toiletten buiten gebruik

WEMELDINGE - In het toiletgebouw in de jachthaven van Wemeldinge zijn afgelopen weekend meerdere dingen vernield. De toiletten zijn daarom buiten gebruik. Volgens een medewerker is het de afgelopen maand meerdere malen voorgekomen dat er dingen zijn gesloopt en gestolen. Er zijn beelden van de jonge daders en de jachthaven hoopt dat de daders zich melden.

  1. The Beatles: Get Back sleurt je terug in de tijd
    PREMIUM
    column oscar garschagen

    The Beatles: Get Back sleurt je terug in de tijd

    The Beatles: Get Back over de nadagen van de meest invloedrijke band ter wereld, sleurt je onherroepelijk terug in de tijd. Al in de eerste van de 470 minuten lange documentaire op Disney Plus van regisseur Peter Jackson (Lord of the Rings en They Shall Not Grow Old) ben ik weer in 1964. Alle vermaningen van onze ouders ten spijt stonden mijn broertje en ik en alle jochies uit onze straat aan de Amstel om een glimp van de Fab Four op te vangen. De plekken langs de rivier waar we John, Paul, George en zieke Ringo-vervanger Jimmy Nicol heel even aanstaarden, kan ik blindelings vinden.