Jordi Dooge (links) en Ruben de Putter zijn twee van de vier drijvende krachten achter horecabaas.nl, een banenmarkt voor de Zeeuwse horeca.
Volledig scherm
PREMIUM
Jordi Dooge (links) en Ruben de Putter zijn twee van de vier drijvende krachten achter horecabaas.nl, een banenmarkt voor de Zeeuwse horeca. © Horecabaas.nl

Op nieuwe marktplaats voor de Zeeuwse horeca hebben jongeren de touwtjes in handen

GOES - Vier Zeeuwen beginnen een marktplaats voor horecapersoneel: horecabaas.nl. Het aanbod bestaat overwegend uit studenten die zich als zelfstandige willen verhuren aan horecabedrijven. Het platform gaat 1 december live.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zeeuwse Zomerfoto’s: Wachten op het juiste licht

    Zeeuwse Zomerfoto’s: Wachten op het juiste licht

    De lezers van de PZC en de bezoekers van onze site sturen ons weer foto's toe die hen een zomers gevoel geven. Twee keer per week, op dinsdag en op vrijdag, plaatsen wij een pagina in de krant met een selectie uit de foto's die ons zijn toegestuurd via pzc.nl/zomerfoto. Iedere week staat in de krant van vrijdag en op de site wie de weekwinnaar is geworden. Aan het einde van de zomer kiezen we de foto die ons het meest zomerse gevoel van allemaal gaf. De maker van die foto ontvangt een iPad ter waarde van 350 euro. De winnaars van de acht weekprijzen kunnen gratis bij Smartphoto een fotoboek XL samenstellen ter waarde van 49,95.