Op naailes in Goes: naaien is het stoffige imago voorbij

VIDEO - ReportageGOES - Op naailes gaan, is dat niet hopeloos ouderwets? Wie doet dat nou nog? Gooi dat vooroordeel maar snel in de prullenbak. In Zeeland wordt heel wat genaaid. Impressie van een cursusdag bij Modevakschool Carien in Goes.

0 reacties

 1. Niet knikkebollen in een klaslokaal maar leren op de Groene Koers met de wind in je haren
  PREMIUM

  Niet knikkebol­len in een klaslokaal maar leren op de Groene Koers met de wind in je haren

  ZIERIKZEE - Niet knikkebollen in een klaslokaal, maar weidse uitzichten en de wind door je haren. Volop lerend. Over klimaat, duurzaamheid, schepen en water. Twaalf leerlingen uit heel Nederland zijn aan boord gestapt van De Vrijbuiter in Zierikzee. In drie weken tijd trekken zij kris-kras door Nederland, met de organisatie ‘t Wylde Leren. Grotendeels varend op de wind. ,,Het is een interessante puzzel”, typeert schipper Wiebe Radstake het avontuur.
 2. 3M ontkent dat het inspecteurs onder druk heeft gezet: ,,Er zijn nooit ongepaste afspraken gemaakt”

  3M ontkent dat het inspec­teurs onder druk heeft gezet: ,,Er zijn nooit ongepaste afspraken gemaakt”

  Chemiebedrijf 3M in Zwijndrecht ontkent dat het druk heeft gezet op de omgevingsinspectie om een lakse handhaving van de milieuwetgeving voor elkaar te krijgen. 3M doet dat in een reactie op het VRT-programma Pano, dat deze week een reportage bracht met (anonieme) getuigenissen over de PFOS-affaire en de manier waarop de omgevingsinspectie de afgelopen 15 jaar met vervuiling bij bedrijven rond de Antwerpse haven omging.