Oostburgse singer-songwriter Joe Buck heeft hit te pakken en mag optreden op CMA Fest in Nashville

Video'sVLISSINGEN - De 23-jarige Sjoerd de Buck - artiestennaam Joe Buck - timmert aan de weg. Twee jaar nadat de uit Oostburg afkomstige singer-songwriter een contract tekende bij het label van Ilse Delange heeft hij een hit te pakken én mag hij optreden tijdens het grote countryfestival CMA Fest in Nashville.  “Mijn eerste show in Amerika. Hoe vet is dat?‘’

 1. Brouwerseiland lijkt kansloos - raadsleden niet onder de indruk van slotpleidooi initiatiefnemers

  Brouwersei­land lijkt kansloos - raadsleden niet onder de indruk van slotplei­dooi initiatief­ne­mers

  ZIERIKZEE - De kans dat Brouwerseiland een tweede kans wordt gegund, lijkt na de raadscommissie maandagavond verder geslonken. De grootste coalitiepartij LSD liet het achterste van haar tong niet zien. En partner CDA is intern verdeeld, liet raadslid Rutger Punt weten. Maar alle signalen wijzen er toch op dat de meerderheid niet van plan is te zwichten voor het flitsende concept dat de initiatiefnemers hen voorschotelde. Noch toonden de fracties zich openlijk onder de indruk van de dreigende miljoenenclaim bij een mogelijk nee.
 2. 48 Zeeuwen zoeken nog een maatje: ‘Het enige dat je nodig hebt is een hart voor mensen’
  PREMIUM

  48 Zeeuwen zoeken nog een maatje: ‘Het enige dat je nodig hebt is een hart voor mensen’

  MIDDELBURG - Al ruim een jaar zijn ze dikke vrienden: Robert Huberts en Sofie Saman. Robert, een in Utrecht geboren Middelburger, is licht verstandelijk beperkt. Sofie, bewindvoerder van beroep, is in haar vrije tijd zijn ‘maatje’. Samen beleven ze leuke avonturen. Robert: ,,Laatst hadden we dikke pret met een stel alpaca’s.” Tientallen Zeeuwen lopen dit soort leuke uitjes mis, omdat er geen ‘maatjes’ zijn.
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement