Volledig scherm
PREMIUM
Masja Heijne en Nico de Regt met hun dochter Loes, die te vroeg geboren werd tijdens een vakantie in Amerika. © Privé foto

Onverwacht en veel te vroeg bevallen tijdens reis in Amerika: ‘Ik dacht: dit is niet goed’

zomer 2019Nico de Regt (39) en Masja Heijne (35) wilden in 2017 graag nog een grote reis maken met z’n tweeën, voor hun dochter geboren zou worden. Hun ‘babymoon’ naar Amerika verliep heel anders dan gepland: Masja’s vliezen braken in Los Angeles, na 28 weken zwangerschap.

Deze zomer brengt de PZC verhalen van mensen wiens vakantie totaal anders verliep dan verwacht. Vandaag: Nico de Regt en Masja Heijne.

Daar lag Masja ineens op een rijdend bed in een Amerikaans ziekenhuis. Ze zag ‘labor’ staan op de borden in de gang. ,,We gaan dus echt naar de bevallingsafdeling”, dacht ik toen. Tot dan hoopte de aanstaande moeder dat het niet zo’n vaart zou lopen. Maar een arts hielp haar en haar vriend Nico snel uit die droom. ,,Hij zei: ‘jullie baby wordt hier geboren.’”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vlissinger wil via crowdfunding overleden broer terughalen naar Nederland: 'Zijn dood is heel onwerkelijk’

    Vlissinger wil via crowdfun­ding overleden broer terughalen naar Nederland: 'Zijn dood is heel onwerke­lijk’

    VLISSINGEN - Tiago Ribeiro Rodrigues uit Vlissingen kreeg vorig weekend een even onverwacht als verbijsterend telefoontje: zijn broer Michel Drost was overleden. Ineens, op 41-jarige leeftijd. Maar niet in Zeeland, of Nederland. Nee, in de Bulgaarse hoofdstad Sofia. Hoe dat is gebeurd is nog onduidelijk. Rodrigues is een crowdfundingsactie begonnen om het lichaam van zijn broer terug te halen naar Nederland.