Volledig scherm
Ter hoogte van 's-Heer Arendskerke gleed een auto van de A58. © HV Zeeland

Ongelukken op A58 door plotselinge winterse bui

VLISSINGEN - Plotselinge winterse buien hebben maandagavond voor problemen gezorgd op de A58. Meerdere auto’s zijn daarbij van de weg geraakt.

Automobilisten werden rond 19.15 uur overvallen door hevige winterse neerslag, waardoor de rijbaan in een mum van tijd wit en spekglad was. Bij Nieuw- en Sint Joosland raakten in de richting van Goes enkele auto's van de weg. De linkerrijbaan was tijdelijk afgesloten om de auto's te bergen, dat leidde tot een file van enkele kilometers. Tenminste een persoon moest naar het ziekenhuis.  Later op de avond was het ook raak ter hoogte van 's-Heer Arendskerke. Rond 22.00 uur gleed een auto van de A58 tijdens een forse hagelbui.

  1. Veel onrust bij Vogelopvang De Mikke. Hulp aan gewonde dieren staat op losse schroeven
    PREMIUM

    Veel onrust bij Vogelop­vang De Mikke. Hulp aan gewonde dieren staat op losse schroeven

    MIDDELBURG - Bij Vogel- en Zoogdieropvang De Mikke zijn ze geschrokken van de sluiting van het vogelhospitaal in Naarden. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) legde deze week beslag op bijna alle medicijnen van het Naardense opvangcentrum voor zieke vogels wegens overtredingen van de diergeneesmiddelenwetgeving. Daardoor kunnen de dieren niet meer worden geholpen, stelt het vogelhospitaal.