Volledig scherm
© Politie

Onderzoek in tuin Bruinisse in oude vermissingszaak

BRUINISSE - De politie heeft vanochtend in een tuin bij een woning aan de Van Hertsbekestraat in Bruinisse bodemonderzoek uitgevoerd in een oude vermissingszaak. Er is niets gevonden.

De politie kreeg een tip van een verdachte situatie bij de woning. In het huis woonde tot voor kort een vrouw, familielid van een man uit Bruinisse. Hij werd eerder in verband gebracht met de vermissing van een Filipijnse vrouw. De vrouw, Imelda Beccero (destijds 27 jaar oud) verdween half mei 1993 spoorloos na een korte boottrip van Engeland naar Rotterdam.

Grondradar

Vanochtend is met een grondradar een bodemonderzoek in de achtertuin uitgevoerd. Ook zijn er op diverse plekken in de tuin grondmonsters genomen. Het minutieuze onderzoek was erop gericht om uit te sluiten dat een stoffelijk overschot in de tuin was begraven. De politie heeft geen verstoringen van de bodem waargenomen.

Het politieonderzoek in Bruinisse is hiermee afgerond. Het onderzoek naar de vermissing van de Filipijnse vrouw wordt – zover mogelijk – uitgevoerd door het Coldcaseteam van de politie-eenheid Rotterdam.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement