De Tamariskenlaan in Middelburg.
Volledig scherm
De Tamariskenlaan in Middelburg. © Elodie Kint

Onderzoek doden Dishoek: Servisch gezin was bekend bij politie

UPDATEMIDDELBURG - De politie doet nog steeds onderzoek in de Tamariskenlaan in Middelburg. Aanleiding is de vondst van twee doden in de bossen, donderdagochtend bij Dishoek.

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Passeerstroken kunnen toeristisch verkeer op smalle dijk bij Wolphaarstdijk wellicht meer ruimte geven
  PREMIUM

  Passeer­stro­ken kunnen toeris­tisch verkeer op smalle dijk bij Wolphaarst­dijk wellicht meer ruimte geven

  WOLPHAARTSDIJK - Passeerstroken op de smalle, maar relatief drukke dijk Kwistenburg bij Wolphaartsdijk. Dat is een van de maatregelen waarnaar wordt gekeken om de verkeersafwikkeling van en naar het recreatiegebied bij Wolphaartsdijk op korte termijn te verbeteren. Over het verregaande idee om de Aardebolleweg door te trekken tot aan de Deltaweg, hebben burgemeester en wethouders van Goes nog geen mening.