Er wordt voor de komende drie maanden 10 tot 20 miljard euro uitgetrokken om bedrijven en zelfstandigen overeind te houden.
Volledig scherm
Er wordt voor de komende drie maanden 10 tot 20 miljard euro uitgetrokken om bedrijven en zelfstandigen overeind te houden. © Getty Images

Ondernemers in nood kunnen aanvraag voor financiële ondersteuning indienen bij GR de Bevelanden

GOES - Ondernemers uit Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland en Reimerswaal die door de economische gevolgen van het coronavirus in de problemen dreigen te komen, kunnen een beroep doen op financiële ondersteuning. GR de Bevelanden helpt ondernemers bij het aanvragen daarvan. 

Het kabinet presenteerde dinsdagavond een noodpakket voor ondernemers die getroffen zijn door de economische gevolgen van het coronavirus. Er wordt voor de komende drie maanden 10 tot 20 miljard euro uitgetrokken om bedrijven en zelfstandigen overeind te houden. Voor ondernemers en zzp’ers zijn er verschillende regelingen waar zij gebruik van kunnen maken. 

Ondernemers kunnen bij GR de Bevelanden een aanvraag indienen voor inkomensondersteuning levensonderhoud en een lening voor bedrijfskapitaal. Het kabinet doet een moreel appel op ondernemers om geen misbruik te maken van de regeling. Wie vragen heeft over de regelingen kan contact opnemen met het Klant Contact Centrum via 0113-239100. 

Meer info over het noodpakket vind je hier