Maarten Bruggeman van TenneT geeft op de zeedijk bij Borssele uitleg over wat baggerschip Prins der Nederlanden en kraanponton DIna M precies aan het doen zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Maarten Bruggeman van TenneT geeft op de zeedijk bij Borssele uitleg over wat baggerschip Prins der Nederlanden en kraanponton DIna M precies aan het doen zijn. © Marcelle Davidse

Ondanks tegenslagen ligt TenneT op stoom met aansluiten van windparken Borsele I en II

BORSSELE - Weinig Zeeuwen zullen er bij stilstaan. Dagelijks werken zo’n vijfhonderd tot achthonderd mensen voor onze kust aan een klus waar honderden miljoenen euro’s mee gemoeid zijn. Het resultaat van hun werk blijft grotendeels onzichtbaar voor het blote oog, maar is daarom niet minder belangrijk. 

0 reacties

  1. Er zit nog wel meer tussen volgzame burgers en doorgedraaide kwakzalvers
    PREMIUM
    column wendy wagenmakers

    Er zit nog wel meer tussen volgzame burgers en doorge­draai­de kwakzal­vers

    ,,Ik ben verdomme arts. Ik ben hier aan het vechten voor de vrijheid van ons land. Ze zijn hier in dit land mensen aan het vermoorden met vaccins en daar vecht ik voor. Het is verschrikkelijk wat hier gebeurt. (...) Het leven wordt platgelegd. En als er nu iets aan de hand was. In maart, toen hadden we corona. Maar nu is er geen corona. Laat je niks wijsmaken. Er ligt niemand op de IC. De artsen faken alles. Die krijgen voor iedere patiënt 20.000 euro.”
  1. Hartpatiënt Marcel duikt elke dag even de zee in
    Play

    Hartpa­tiënt Marcel duikt elke dag even de zee in

  2. Avondklok komt dichterbij: om 22 uur is het stil in centrum Goes
    Play

    Avondklok komt dichterbij: om 22 uur is het stil in centrum Goes