Volledig scherm
's-Heerenhoek, Borssele, N62, Sloeweg, knooppunt Drie Klauwen, verslaggever Jeffrey Kutterink © Ernesta Verburg

Omrijden voor laatste werkzaamheden aan knooppunt Sloeweg

NIEUWDORP - Het nieuwe knooppunt Drie Klauwen in de Sloeweg gaat over ruim een maand open, maar voordat het zover is moet de weg nog een aantal keren deels worden afgesloten voor werkzaamheden.

Tot en met 6 september 2019 worden er nieuwe blauwe bewegwijzeringsborden boven en langs de wegen geplaatst. Van maandag 26 tot en met vrijdag 30 augustus is een deel van de Bernhardweg West (N254) daarom telkens van 20.00 uur tot 6.00 uur dicht in beide richtingen. Het gaat om het gedeelte vanaf de afslag Nieuwdorp tot de tijdelijke rotonde op de Sloeweg (N62). De afrit vanuit Middelburg naar Nieuwdorp blijft open. 

Van maandag 2 september tot en met vrijdag 6 september is de Westerscheldetunnelweg (N62) telkens van 20.00 uur tot 6.00 uur in beide richtingen dicht. Het gaat om het gedeelte ter hoogte van de Assenburgweg tot de tijdelijke rotonde op de Sloeweg (N62).

Omleiding

Het verkeer wordt geadviseerd de gele borden te volgen. De omleidingsroute is via de Europaweg-Oost. De Westerscheldetunnel blijft beschikbaar. Houd rekening met een paar minuten extra reistijd.

De borden komen aan portalen over de weg heen te hangen of worden aan een stelling bevestigd. In totaal worden dertien palen de grond in getrild. Voor direct omwonenden kan dit voor geluidshinder zorgen.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Groene energie? In Rilland zien ze vooral de vervuiling die daarvan komt
  PREMIUM
  REPORTAGE

  Groene energie? In Rilland zien ze vooral de vervuiling die daarvan komt

  Nergens in Zeeland zijn de gevolgen van de energietransitie zo tastbaar als in de polders ten oosten van Rilland. Nieuwe windmolens, zonneparken, hoogspanningsmasten én een biovergister rukken op om Nederland van groen gas en stroom te voorzien. De polderbewoners zien het met lede ogen aan en vrezen dat het eind nog lang niet in zicht is. ,,Ze duwen alles maar een beetje in deze uithoek”, zegt de één. ,,Het is hier gewoon opvullen”, constateert de ander. ,,Ja, want in de polders woont toch niemand”, verzucht de derde.
 2. Doordeweeks is Jeroen van de Lindeloof makelaar, in het weekend koeienboer
  PREMIUM

  Doorde­weeks is Jeroen van de Lindeloof makelaar, in het weekend koeienboer

  GRIJPSKERKE - Als zelfstandig makelaar loopt Jeroen van de Lindeloof (48) uit Grijpskerke er doordeweeks altijd keurig bij. Netjes in pak, gelakte schoenen en stropdas. Dat is hoe veel mensen hem kennen, maar Van de Lindeloof heeft ook een andere kant. In de kofferbak van zijn auto liggen standaard laarzen, klompen en oude kleren. ,,Als er een kalfje wordt geboren, moet ik zo snel mogelijk naar mijn koeien.”