De voormalige coffeeshop Checkpoint, aan de rand van de Terneuzense binnenstad en op steenworp afstand van de Westerschelde.
Volledig scherm
De voormalige coffeeshop Checkpoint, aan de rand van de Terneuzense binnenstad en op steenworp afstand van de Westerschelde. © Peter Nicolai

OM vordert 22 miljoen euro van voormalig eigenaar coffeeshop Checkpoint

TERNEUZEN - Het Openbaar Ministerie heeft meer dan 22 miljoen euro gevorderd van de voormalig eigenaar van coffeeshop Checkpoint in Terneuzen en een bv. Met het geld is volgens het OM onder meer de Terneuzense skihal  gefinancierd. 

  1. Dankzij bierkoerier Theo staat Zeeland nooit droog
    PREMIUM
    Zomer 2020

    Dankzij bierkoe­rier Theo staat Zeeland nooit droog

    OOST-SOUBURG - In de tuin van Theo Stoke hangt een typische zomeravondsfeer. De 54-jarige inwoner van Oost-Souburg – afkomstig uit Amsterdam, maar zo’n anderhalf jaar geleden voor de liefde naar Zeeland gekomen – zit met zijn vriendin en drie vrienden om de vuurkorf. Onder begeleiding van het knisperende hout begint het te schemeren. De feestende tieners in de tuin van de buren, die steeds harder beginnen te praten en hun Spotify-playlist met de buurt lijken te willen delen, dienen als achtergrondkoor.