Volledig scherm
PREMIUM
De omgeving van de Westvest in Sint-Maartensdijk. Het rode vlak geeft aan waar de twee scholen en het parkeerterrein moeten komen. De straat onderin is Achter het Bos. © Gemeente Tholen

Nieuwe school in Sint-Maartensdijk krijgt drie verdiepingen

SINT-MAARTENSDIJK - Als de basisscholen De Rieburch en Juliana van Stolberg straks onder één dak zitten, krijgen ze er een parkeerplaats voor ongeveer 63 auto's bij. Dat staat in het plan van de gemeente.

9 januari wordt een bijeenkomst gehouden waar die plannen worden uitgelegd. Omwonenden en betrokkenen kunnen hun zegje doen in gemeenschapscentrum Haestinge, van 19.30-21.00 uur.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zeeuws kampioenschap Ringlopen is school voor de toekomst’
    PREMIUM
    video

    Zeeuws kampioen­schap Ringlopen is school voor de toekomst’

    GRIJPSKERKE - Jasper Brasser hoopt volgend jaar mee te doen aan de wedstrijden van de Zeeuwse Ringrijders Vereniging. De twaalfjarige inwoner van Serooskerke maakt daar misschien wel direct een kans om tussen de betere rijders te eindigen. Want tijdens het Zeeuws kampioenschap Ringlopen liet hij maandag zien dat hij een vaste hand heeft en goed kan steken. ,,Ik heb zes ringen uit acht beurten”, zegt hij als de wedstrijd ruim anderhalf uur bezig is.