Volledig scherm
© Boaz Timmermans

Na vier pechgevallen ook nog een aanrijding in Westerscheldetunnel

UPDATETERNEUZEN - Vier auto's met lekke banden, een aanrijding en kilometerslange file. Het zat automobilisten die vanuit Terneuzen richting Borssele moesten woensdagavond  niet mee. De oostbuis van de Westerscheldetunnel moest tot twee keer toe worden afgesloten.

De eerste keer was rond 17.30 uur. Vier auto's stonden met een lekke band in de tunnel vast, nadat ze over een ijzeren staaf waren gereden die van een vrachtwagen was gevallen. De auto's moesten worden weggetakeld. Rond kwart over zes stond er nog vijf kilometer file richting Borssele. Toen de tunnel weer open ging, vond er al snel een aanrijding plaats. De tunnel moest daarop wederom worden afgesloten, met opnieuw een lange file tot gevolg. Pas rond 19.15 waren alle problemen opgelost en werd de oostbuis van de tunnel weer vrijgegeven.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Rabobank schrapt tientallen banen in Zeeland, Roosendaal wordt hotspot

    Rabobank schrapt tientallen banen in Zeeland, Roosendaal wordt hotspot

    VLISSINGEN - Rabobank krimpt en voegt samen. Dat betekent dat 30 tot 40 banen in Zeeland verdwijnen, en in West-Brabant nog eens 40 tot 50. Een gevolg van de in 2015 aangekondigde reorganisatie. De bank concentreert de specialistische dienstverlening vanaf begin volgende maand in Roosendaal. Tegelijkertijd wil het, met minder mensen, meer betrokken zijn. Terug naar de boerenleenbank, zoals de coöperatie ooit is ontstaan.