De parkeerplaats Hoofdpoort in Zierikzee, waar in 2021 3 laadpalen zijn geplaatst
Volledig scherm
De parkeerplaats Hoofdpoort in Zierikzee, waar in 2021 3 laadpalen zijn geplaatst © CZAV

Na Renesse krijgt nu ook Burgh-Haamstede een eigen laadplein voor elektrische auto’s

Eigenaren van elektrische auto's kunnen binnenkort met een gerust hart afreizen naar Burgh-Haamstede. AgriSnellaad legt bij strandovergang de Rotonde bij Westenschouwen een laadplein aan. Nog voor pasen moeten de laadpalen er staan. Er kunnen 20 auto's tegelijk worden opgeladen.    

 1. Rutte sterft dood door duizend sneden
  PREMIUM
  column oscar garschagen

  Rutte sterft dood door duizend sneden

  En toen werd Mark pislink. Lang in een opnieuw heel venijnig Tweede Kamerdebat over ‘Nokiagate’ acteerde de belaagde minister-president onverschilligheid. Hij zat lekker te oefenen met zijn smartphone. Maar donderdag om 14.10 uur precies verloor Mark Rutte zijn geduld en barstte hij zwaar geïrriteerd los. Hij heeft schoon genoeg van dit soort debatten. Dat eeuwige wantrouwen, dat gebrek aan basaal respect, het uitvergroten van fouten, die niet aflatende valsheid, de altijd opduikende suggestie dat hij altijd de boel belazert: monden in de Tweede Kamer vielen open en de mijne ook.
 2. Zeeuwse band The Dirty Daddies vergoedt boete voor fan: ‘Ik vond het zó stom van mezelf dat ik die telefoon had gepakt’
  PREMIUM

  Zeeuwse band The Dirty Daddies vergoedt boete voor fan: ‘Ik vond het zó stom van mezelf dat ik die telefoon had gepakt’

  ‘Wie is de dame die in de omgeving van Raalte een boete heeft gekregen voor fietsen met telefoon in de hand? We vinden het tasje aan je stuur zo mooi dat wij graag je boete betalen!’ Deze oproep van The Dirty Daddies heeft een bijzondere ontknoping. Voor de Zeeuwse band, maar ook voor de anonieme vrouw op de foto die de politie Raalte deelde. Maar moet je als band wel zo’n boete willen vergoeden?