Motorrijders herdenken omgekomen Tim (22) op Brouwersdam: ‘Dit komt binnen’

VIDEOSCHARENDIJKE - Zo’n 55 motorrijders hebben vrijdagavond op de Brouwersdam de dinsdag  omgekomen Tim van der Linde (22) uit ’s Heer Hendrikskinderen herdacht. Op de plek waar hij met zijn motor verongelukte zijn bloemen neergelegd. ,,Hij was een rustige jongen, geen grote mond. Dat hem zoiets zou overkomen had ik echt nooit verwacht.”

Erwin Hoogesteger van rijschool Hoogesteger in Goes organiseerde de bijeenkomst. Hij kende Tim goed, heeft hem nog les gegeven. ,,Hij begon met motorrijden toen hij achttien jaar was. In de jaren erna heeft hij op steeds zwaardere motoren leren rijden. Afgelopen winter had hij al zijn bewijzen op zak. ,,Hij was geen jongen die gekke dingen zou uithalen. Hij was juist altijd heel beheerst. De plek waar het gebeurd is nodigt motorrijders uit om gas te geven, maar de oorzaak van het ongeval wordt nog onderzocht.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vlissinger wil via crowdfunding overleden broer terughalen naar Nederland: 'Zijn dood is heel onwerkelijk’

    Vlissinger wil via crowdfun­ding overleden broer terughalen naar Nederland: 'Zijn dood is heel onwerke­lijk’

    VLISSINGEN - Tiago Ribeiro Rodrigues uit Vlissingen kreeg vorig weekend een even onverwacht als verbijsterend telefoontje: zijn broer Michel Drost was overleden. Ineens, op 41-jarige leeftijd. Maar niet in Zeeland, of Nederland. Nee, in de Bulgaarse hoofdstad Sofia. Hoe dat is gebeurd is nog onduidelijk. Rodrigues is een crowdfundingsactie begonnen om het lichaam van zijn broer terug te halen naar Nederland.