Volledig scherm
© Politieteam Oosterscheldebekken

Mogelijke schutter van schietpartij in Vlissingen gepakt in Limburg

VLISSINGEN - De politie in Limburg heeft dinsdagavond in Meerssen de mogelijke schutter gepakt van de schietpartij die op 18 april plaatsvond op het Stadhuisplein in Vlissingen. Het gaat om een 25-jarige Vlissinger.

Agenten in Limburg zagen hem rond tien voor twaalf rijden op de A2 bij Meerssen. Ze reden hem klem om hem aan te kunnen houden. De Vlissinger probeerde te vluchten maar kon snel worden gepakt. Daarbij verzette hij zich hevig en moesten agenten gepast geweld gebruiken, aldus de politie. Bij het fouilleren werd een keukenmes gevonden.

Het Openbaar Ministerie en de politie denken dat de man de schutter is van de schietpartij die op donderdagavond 18 april in Vlissingen plaatsvond. Op het Stadhuisplein werden toen schoten gelost bij een vechtpartij tussen vier personen. Toen de politie arriveerde, was er niemand meer te zien. De Vlissinger is aangehouden voor poging doodslag en zit vast. De drie verdachten die eerder zijn aangehouden, zijn vrijgelaten. Het OM en de politie verdenken hen niet meer van het lossen van een schot.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Veel onrust bij Vogelopvang De Mikke. Hulp aan gewonde dieren staat op losse schroeven
    PREMIUM

    Veel onrust bij Vogelop­vang De Mikke. Hulp aan gewonde dieren staat op losse schroeven

    MIDDELBURG - Bij Vogel- en Zoogdieropvang De Mikke zijn ze geschrokken van de sluiting van het vogelhospitaal in Naarden. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) legde deze week beslag op bijna alle medicijnen van het Naardense opvangcentrum voor zieke vogels wegens overtredingen van de diergeneesmiddelenwetgeving. Daardoor kunnen de dieren niet meer worden geholpen, stelt het vogelhospitaal.