Het ontwerp waarmee David Laport de European Woolmark Prize in de wacht sleepte.
Volledig scherm
Het ontwerp waarmee David Laport de European Woolmark Prize in de wacht sleepte. © Mitchell Oakley Smith (Australian Wool)

Modeontwerper David Laport uit Goes wint prestigieuze prijs

GOES - De uit Goes afkomstige kledingontwerper David Laport (30) heeft dinsdag een prestigieuze modeprijs gewonnen in de Europese modehoofdstad Milaan. Hij treedt daarmee in de voetsporen van grote namen als Karl Lagerfeld en Yves Saint Laurent.

  1. Zeeuwse Zomerfoto’s: Wachten op het juiste licht

    Zeeuwse Zomerfoto’s: Wachten op het juiste licht

    De lezers van de PZC en de bezoekers van onze site sturen ons weer foto's toe die hen een zomers gevoel geven. Twee keer per week, op dinsdag en op vrijdag, plaatsen wij een pagina in de krant met een selectie uit de foto's die ons zijn toegestuurd via de tool die onderaan dit artikel te vinden is. Iedere week staat in de krant van vrijdag en op de site wie de weekwinnaar is geworden. Aan het einde van de zomer kiezen we de foto die ons het meest zomerse gevoel van allemaal gaf. De maker van die foto ontvangt een iPad ter waarde van 350 euro. De winnaars van de acht weekprijzen kunnen gratis bij Smartphoto een fotoboek XL samenstellen ter waarde van 49,95.